2020-03-24

paj i dessa k-dagar

tips i dessa k-dagar...eller C-virus dagar...vill inte säga något av dessa namn... Så lite paj...gott...tycker många, jag gör det inte jätteofta men här kommer några tips...

Första...paj med cocktailtomater, halloumi, zucchini, champinjoner, cayenne, vitlök
Färdig pajdeg, som du för bakar i ca 10 min på 200° Tärna halloumi, zucchini, champinjoner. Stek var för sig i en panna så de får en yta. Halvera tomaterna stek dessa lite snabbt med vitlöken. Ha med cayennen i t ex halloumi. Äggstanning, ägg mjölk lite svartpeppar, lite salt.
Nu bara att allt är i pajskalet...så hopp in i ugnen...
Andra...spenat, vitlök, lök och sedan typ som ovan, fräs spenaten försiktigt med lök o vitlök sen äggstanning tror att jag hade en massa ostslattar i denna pas...sobrasada och kexen och honungen på bilden...som knappt syns...med de tar man gärna som ett lite snacks...just nu när du lagar pajen eller strax före...upp till dig;)