En perfekt sommar soppa som kan varieras i det oändliga. Prova med vattenmelon eller rödbeta kanske...Jag varierar mig under tiden som jag gör den eller som här när jag sitter och skriver och är hungrig...nu kan allt åka i

Så här gör du

  1. Gaspacho. Skär upp grönsakerna i större bitar, allt ska ju mixas ihop. Mixa ingredienserna men vänta med ströbrödet. I bland vill man inte ha med det och i bland vill man. Olja vatten vinäger där höftar vi. Men ta det lugnt med det, allt kan adderas till precis så som vi vill ha det. Mixa allt slätt. Ringla över god olivolja. Drick soppa och servera med selleristjälkar.

Ingredienser

Gaspacho
  • 4 Tomater, 0,5 röd paprika 2 Pimento verde italiano(ljusgrön liten paprika), 1/4Gurka, 1-2 klyftor vitlök, 1/4 gullök eller silverlök, 0,5 - 1 selleristjälk, olivolja, störbröd,1-2 tsk buljong, vatten, vinäger, smaka av med salt, svarpeppar, tabasco, cayenne